Stan today!

Dagens inköp är väl inte något speciellt.. Köpte nå örhäng osv. Så det var väl dagens kvällsköp. Tog bussen hem klockan tre så det var soft. Sitter hemma hos mig nu och ska snart dra ut och vidare hem till Kajsa. Kajsa ska göra en nageldesign på Sandra. Vi ses ikväll mina fina! ♥

Skoldagen

Var en rätt soft dag idag. Hade skolfoto så det var kul! Bar en lila tröja som det stog Daddys girl på, sedan ett par jeans och converse och jeansjacka. Idag hängde jag mesandels med Madicken i skolan. Alltid lika kul med denna underbara tjej! Åkte till stallet efter iallafall.

Morgondagens planer lyder såhär. Först skola till klockan 13:00 efter skolan blir det sedan stan med Sandra. Ska försöka få hem nå örhängen och nått snyggt klädesplagg. Kanske något sött par vantar osv. Sedan ska jag kolla om uggs har börjat säljas och kanske om jag har pengar köpa det då. Såhär såg jag ut idag!

Stan efter skolan!

Hej alla! Idag gick jag på stan somsagt. Dock trillade det med lite fler folk, dvs Madicken & min lillasyster Pernilla. Först iallafall gick vi och fikade på café silver. Sedan sprang vi bara runt lite, med oss hem fick vi lite prover på face masker och jag fick med mig ett par superfina nålar man kan ha i sina blommor!

Imorgon blir det dock inte så mycket bloggning. Ska till stallet och hoppa. Men innan så är det skola och allt som vanligt. Ska försöka plugga klart matte läxan nu, så jag är "fri" resten av veckan! :)
snäll tjej.. haha!


sötare tjej får man leta efter.


fika paus nr 2, haha svullon vi är!


Skype med Sandra!

Tänkte bara göra en liten kvällshälsning. Har precis gjort mig lite fräsch och slagit mig ner vid datorn för andra gången ikväll. Skypar lite med Sandra och är allmänt social. Försöker få tag på Emma också.. Vi hörs imorgon readers, godnatt & dröm sött!

Lek i kvälls solen

Jag och Kajsa gick en sväng upp till skolan där det har kommit en ny klätterställning. Den är super rolig om jag får säga så, haha! Idag iallafall har jag varit i stallet. Hm, ovanligt? Borstade lite på Dante, och lite så. Och nu ikväll har jag ju gått till lekparken som sagt, sedan har jag stor städat mitt rum. Duktig tjej?

Imorgon blir det då skola också. Efter skolan så sticker jag ner till stan en sväng med Kajsa, blir att ta en fika och lite sånt. Länge sedan jag gick på stan nu, nån månad eller två. Är ju för det mesta i stallet eller hemma och fixar som det flesta vet. Men det ska bli kul iallafall! Bilder från idag, samt en liten komentar under varje bild!


Fanns en tunnel som var väldigt trång med ack så rolig och krypa fram å tillbaks i!


Haha, snygg tjej detdär!


Hade bara lust, haha! Så snygg så.


Denna bild får avsluta inlägget. Hejdå! ♥



Soligt väder

Har varit funktionär på en hopptävling hela dagen idag, så jag hade tyvärr ingen möjlighet att blogga. Dock inte igår heller. Men jag ser själv min egna blogg som en dagbok. Så räkna inte med att jag bloggar super mycket. Iallafall inte nu på sommaren. Men på vintern/sena hösten så kommer jag inte vara ute lika mycket. Så jag kommer ev. blogga mer då.
Var iallafall ute och fotade lite nyss. Innan det så släppte jag ut Pricken i hopphagen och gav han mat, bytte vatten & gav han nytt hö. Ska låta han stå ute hela dagen fram tills kvällen kommer. Man vet aldrig när solen dyker upp nästa gång. Ska dra nu, vi hörs mina söta! ♥

Tillbaka ifrån Gotland.

Hej på er! Hoppas alla har haft 5 stycken underbara dagar villket jag verkligen har haft! Jag har b.la träffat Erik ifrån EMD på stan, gått på bodaborg, badat m.m. Jag har varit med min bästavän Madicken villket har gjort resan såå mycket bättre. Nu har jag äntligen blogglust igen, så nu blir det update så ofta jag kan.
Imorgon iallafall är det skol start för mig. Känns nästan overkligt att sommarlovet är över och att man inte kan sova över med kompisar på vardagen, inte åka till stallet på morgonen osv. Men jag vänjer mig och om jag ska vara ärlig var jag rätt trött på att vara hemma hela tiden. Här kommer lite bilder ifrån gotland!








Bloggpaus till söndag!

Hoppas att jag har blogglust när jag kommer tillbaka! :)

I love you, bestfriend ♥

Madicken, förlåt för att jag har varit så sur på senaste. Men mitt liv är så kompilicerat just nu så inte jag ens själv förstår vad som händer. Du börjar sakta men säkert glida ifrån mig, och tro mig. Du är den bästa vän man kan ha. Jag vill inte dela mina minnen med dig, med någon annan. För du Madicken Håfberg är bäst! Jag älskar dig ♥

Godmorgon!

Nyss klätt på mig lite stallkläder och ska snart rulla iväg till stallet. Ska åka dit med Kajsa. Blir väl det vanliga, rykta, smörja, mocka och bara ta det lungt. Ska låta Dante få han lite vila idag. Och låta han stå ifred ska dock vända på honom och rykta supernoga. Men efter ska han få vila. Fick en super gullig komentar igår föresten. Åh, så glad jag blir älskar alla mina läsare fula, snygga, tjocka, smala, alla! ♥

Hembakat hästgodis

Godkväll! Jag har precis tagit ur mina hembakade hästgodisar ifrån ugnen. Usch så illa det luktar.. haha! Har varit i stallet hela dagen. Mår så himla bra där, med Dante och alla snälla personer. Imorgon ska jag kanske dit. Isånnafall ska jag rykta Dante noga. Och mysa extra mycket. Vill lära känna han bättre.

I hästgodisarna hade jag rivna morötter, havregryn, och sirap. Luktade inte gott vill jag lova. Om jag ska till stallet imorgon ska jag iallafall ge Dante ett litet smakprov och kolla vad han tycker. Gud så dissad jag kommer vara om inte ens han äter det. Pussar och kramar! ♥
vill du smaka?

Pysslar ihop en bild

Igår kväll hade jag inget bättre för mig. Så jag tog och pysslade ihop liten sida i min scraap-book. Bilden är sådär lite halv gammal sen i vintras. Men han är lika söt ändå! ♥ Tycker dock inte om att han hade svart grimma..
Som ni har märkt har jag blivit väldigt oaktiv. Men jag tycker inte det är så kul att blogga här längre. Statistiken sjunker, ni komenterar dåligt osv. Men jag ska försöka komma igång igen. Får se hur det blir.. Löser sig väl! Vi hörs och ses  / eran Issa ♥

besfriends


Wonderful morning

Godmorgon! Har precis stigit upp och det är underbart att vakna till ett nystädat fint rum. Kajsa och jag var nämligen på stan igår, fick tag på superbilliga ljus, burkar osv.. Så igårkväll när jag gått hem så städade jag mitt rum samt invigde de nya sakerna. Superfint! ♥

Sedan hörni måste jag prata lite med er. Helt allvarligt är det inge kul att blogga längre. Ni komenterar inte, gör ingenting för att jag ska fortsätta. Och nu även fast det är sommar går jag ut och fotar, skriver långa texter osv för att ni ska ha något att läsa. Tack & hej :)

Gjort rent till lilla Pricken! ♥

Lill-prinsen i halm huset. Visst är han väl för söt? ♥
Hej! Jag har precis gjort rent till lilla Pricken. Han fick vara i hopp hagen medans jag gjorde rent. Duggade lite men han har ju skydd han kan krypa in i så det var nog inga problem kvarten han var ute. Fyllde på halm i hans lilla halm-hus som han har, samt gjorde hel rent bytte allt spån osv. Sedan fick han sitt morgon foder och idag fick det bli en liten morot och pellets, nytt vatten och nytt hö.
Ska snart hem till Kajsa förövrigt, ska får träffa hennes nya familje medlem. Nämligen en liten kattunge! Älskar kattungar så söta! Så jag ska hem till henne, sedan vet jag inte vad jag gör när jag kommer hem. Lär bli en hemma slapp dag idag. Vi får höras, kramisar!

Morning!

Godmorgon! Duschade nyss och klädde på mig. Ringde även Kajsa och frågade om hon ville med till stallet och det ville hon så hon ska fota mig när jag rider. YAAY! Har iallafall fått världens största pormask typ under läppen. Mamma får klämma den när hon kommer hem på lunch för jag vågar inte! Den är typ infekterad och ja.. :o
Hoppas på att få rida Dante idag. Har saknat han och det skulle inte kunna bli en bättre start om jag fick rida honom idag. Så vi får hoppas på det bästa! Saknat sorf så mycket och är super glad att dem äntligen har startat nu! Ska dra , vi får höras love ♥

Hemma ifrån stallet!

Hej! Kom precis hem och har fixat lite grejor. Var i stallet hela dagen idag och det var amazing , mer om stallet
på kommer på denna blogg! Var skit kul att träffa Madicken igen och gud så jag saknat henne!
Blev en massa mys med min kille också dvs Dante! Han hade fått en marin blå grimma också. Älska ♥ Som det flesta vet så tycker jag flugskimmlar kläder super i det. Imorgon blir det ridning och ja.. Allt är som vanligt. Ska äta mat nu , så vi får höres ciao!
Bild från idag när jag skulle ta in Ayla , hon stog i sjukhage stackarn!

Tältning!

Godmorgon! Sitter med Kajsa och vi ser lite på PA vi har varit lite hundvakt så vi gick hit klockan tio typ..
Gick på en lång promenad med två stycken , sedan så gick vi en lite kortare runda med två stycken. Matade och
myste med min kanin gjorde vi också. Han var super go idag ♥

Vad skulle jag vara utan er? ♥


Hund utställning med bästa Kajsa ♥

Var på hund utställning igår med bäsa Kajsa! Igår körde jag bara på en vanlig grå munkis och ett par mörk blå jeans och såklart converse. Vi cyklade typ bara runt och kollade lite , på kossor osv.. Träffade super många söta hundar och jag fick en favorit som var svart och super fluffig ♥
Ska iallafall sova hos Kajsa idag , vi ska.. TÄLTA! Ska bli super kul! Andra gången denhär sommar blir det.. Vi ska se på film käka en massa chips , dricka läsk och jaa! Planering inför måndag blir det säkert en hel del också. Och blogga på vårhäst blogg.. Aja , vi får se vad kvällen har att ge. Kommer tbx imorgon med en massa bilder , ciao!

Solen skiner, och det är supervarmt!

Hallå i solen! Visst håller ni med om att det är en supervarm dag idag? Iallafall här i lilla sala. Jag har fixat allt till lilla Pricken och rensat rabatten. Gick rätt bra, med tanke på att jag har insekts fobi.. Men men, sitter just nu och lyssnar på lite musik och dricken vatten. Vad har ni gjort hittils kära läsare?
Ska snart ut och tvätta mina borstar lite, eftersom ridskolan startar på MÅNDAG! Åhh, så jag längtat men nu är det endast tre dagar kvar. Ska ev. ta in Dante ifrån hagen och lite så. Jag har saknat han såhär mycket! Min lill prins ♥

Bilder från dagen!

Vi hade en asnice dag i solen..Denna dag har varit bäst hittils ska käka glass nu , ciao! ♥

Godmorgon! ♥

Godmorgon! Jag har precis vaknat och slagit på datorn. Vaknade av mig själv idag , så jag fick sova ut lite. Skönt! Tänkte blogga lite på hästbloggen idag tänkte jag , duscha och framåt kvällen ska jag nog se på någon film.. Vet dock inte villken än. Men det löser sig väl som det brukar , ellerhur? Igår iallafall gjorde jag inte mycket vill jag lova. Så jag gick ut till Pricken och satte honom i mitt knä och pratade med han en stund. Måste sätt väldigt konstigt ut när jag satt med en liten kanin i knät och pratade och klappade honom?
Nog om det nu.. Ni verkade inte tycka om uggs. Fick inte en ända hiss haha! Men jag tänker sattsa på dem i år igen vad folk än säger. För det är verkligen jätte sköna Issa ♥ Uggs! Ska dock köpa mig en ny vinter jacka/höst jacka eftersom jag ser ut som en liten wb fjortis i den röda jackan jag har. Men ha en härlig dag alla så hörs vi ev. senare!

Uggs - hiss eller diss?


Hosta och hästbloggning

Hej! :D Ligger på mitt rum med datorn i knät som vanligt och chattar lite med bästavännen. Vi pratar om hur vi
ska organisera våran nya hästblogg! Den kommer nog bli väldigt bra när ridskolan startar eftersom det är VÄRLDENS bästa tjejer som driver den. Jag , madde och Kajsa! Ser verkligen fram emot att få börja skriva dagens ridpass osv.
Har kollat lite på höst kläder idag iallafall. Och om jag ska vara ärlig så längtar jag verkligen tills hösten/vintern. Min sommar har varit underbar och då väntar ju bara en underbar höst ellerhur? Kommer sattsa på uggs i år igen. Fullkomligt älskar dem. Vad brukar ni använda för höst/vinterskor?

Mys vid datorn ♥

Hej på er allisamans! Har precis bäddat ner mig i min säng och tagit min host medicin. Jag har ju väldigt
svår hosta och det är därför jag inte har bloggat. Så jag ber först och främst om ursäkt för det. Var på stan idag
iallafall och det ända jag fick med min hem var ett sudd. Lite ovärt känns det väl.. men men!

Jaa.. sen har det väl inte hänt så mycket. Pratat lite med Sandra har jag gjort och vi pratade om allt möjligt. Minst
en månad sen vi träffades sist så det känns som om vi borde träffas snart. Vi har snackat om imorgon. Men jag får se hur det blir med min sablans hosta. Ska avrunda detta inlägget med ett hejdå nu tänkte jag. Hejdå! ♥