Nyduschad

Tog precis en lång dusch. Hade jätte flottigt hår och kände mig allmänt ofräch helt enkelt. Jag har ju varit hemma och sjukat så jag varken orkat duscha eller nånting förrän nu.. Iallafall har jag kollat klart på hela ponny akuten nu, sorgligt med sant. Ska strax äta lite mat osv med mamma & syster.

Ser ni den nya designen föresten? Bästa Emma som fixat den, tack ännu en gång! ♥ Blir mycket roligare att blogga nu med en lite finare blogg. Ska försöka blogga på bättre nu än vad jag gjort förut. Dock bryr jag mig ju mer om min hästblogg. Har ju inte mycket läsare på denna, så på denna blogg skriver jag bara om det hänt nått speciellt osv :)

Jobbig morgon..

Började med att vakna ganska sent, gick upp drack vatten, satte mig vid datorn. Så ropar mamma på mig ifrån hallen, och när jag kommer ut så har Alice en utav våran hundar fått ett eplepsi anfall. Det var jätte läskigt.. Började gråta eftersom jag tyckte så synd om henne. Efter så var jag känslig för allting.

Efteråt så hände det en till sak. Det var tungt men jag hoppas dett ska vara bra för våran familj. Grät typ i en timme efteråt. Städade undan lite, bäddade fram så att Madicken och Milla kan sova någonstans också. Dem ska hem till mig och käka tacos och baka lite ikväll tänkte jag. Sedan sover dem över här. Blir ingen sen kväll eftersom jag ska till globen horse show imorgon. Hur har eran morgon varit?
Har på mig en monster tröja i från NewYourker, ett par mysbyxor och sockor.


Dagens outfit


Julstädat ♥

När jag kom hem idag satte jag igång att städa rummet på en gång. Lyssnade på julmusik medan och hade det allmänt soft. Loggade in på msn och ska typ på ett "möte" imorgon med två tjejer. Hoppas det löser sig, orkar inte må dåligt nu över jul och allt dethär.

Iallafall så blir det sorf imorgon om jag orkar. Kommer hem, duschar och ser på tv resten av kvällen. Låter som en bra kväll tycker jag. Senare kommer dagens outfit, håll ukik!



Godnatt!

Blir massa bloggning imorgon då jag slutar klockan ett och tar bussen hem direkt. Ska sluta nu, gå och lägga mig och läsa en stund tänkte jag. Inte kunnat blogga försen nu.. Men imorgon blir det massa bloggning som sagt! Älskar er, bästa ♥

Stan med Milla! :)

Såhär såg jag ut idag..

Gick till stan med Milla idag. Gick och åt pizza och handlade en julklapp till min lillasyster. Tog bussen hem 20 över fem och sedan när jag kom hem så jul städade jag ute hos Pricken. Sedan tog jag in han i mitt rum en stund och mös. Han låg och sov hela tiden, älskade Prick ♥


Dem har börjat julpynta inne i stan också. Julen får ta och raska sig nu! Går hemma och längtar hela tiden. Föresten! Är det nån som vet om första advent är på söndag eller måndag? Kanske kan vara bra att veta, haha.. Ska ju julbaka med Milla & Madde på lördag om allt går som planerat. Hejdå :)

Dagens bekväma

|| Tröja H&M || Byxor Lindex || Strumpor (syns inte) Intersport ||

Fin tjej!

Känner mig sådär allmänt fräsch nu. Eller inte.. Har duschat men känner mig ändå sjukt äcklig.. Iallafall så har jag sett på tv med familjen förut ikväll, ska strax gå och hämta mig B&J och lite päronsoda. Skypear med Milla och Tomas nu. Tomas är sjuk, hahahaha!

Imorgon blir det Breaking Dawn med familjen på kvällen också. Skickade mail till Emma om header och design förut också. Blir säkert jätte bra. Ni får ha det jätte bra så hörs vi senare mina fina! ♥

Den efter önskade videon


Trött kanin!

Tog in lilla trötta Pricken på mitt rum ett tag. Han låg och sov så sött i min säng, kunde inte låta bli att fnissa lite åt honom, för medans han såg så låg han och drägglade, haha.. Myste iallafall en massa, sedan så satt min syster och läste en saga för honom medans jag gick och gjorde rent hans bur samt sopade lite ute hos honom.

Iallafall så gick jag, Milla & Pernilla på stan idag. Det var jätte kul! Gick direkt från skolan, sedan så gick vi och kollade på lite julklappar. Köpte två julklappar till mamma, ska slå in dem lite senare. Efter vi "jul handlat" och kollat runt lite så gick vi och fikade på café johanssons. Sedan tog jag och Pernilla bussen hem, måste göras om! ♥
Lite söt är han väl min lilla Prick ändå? ♥

Kall dag..

Hade vänskaps dag som sagt. Gick bra, bättre än att jobba iallafall. Efter skolan så gick jag, Madde & Milla och väntade på Millas pappa. Dog lite, haha! Iallafall så åkte vi till stallet var kul som vanligt.

Imorgon blir det lång skoldag, lite mindre kul. Men har vikarie så det blir nog rätt chill ändå. Har inte jobbat någon ting denhär veckan, hah.. Efter skolan blir det.. STALLET! Förvånade eller? Ska gå och få massage av min lillasyster snart också, snäll syrra man har? :)


Vänskapsdag imorgon!

Suck och stön.. Jag ska tydligen ta med, filt, kudde och något.. Känns ovärt, men men. Var iallafall i skolan idag. Allt rullade väl på som vanligt. Hade så sjukt kul med Oscar och Madde sista lektionen, haha! Efter skolan så cyklade jag, Milla & Madde till stallet. Där hade vi lika kul som vanligt.

På fredag blir det nog stan med Pernilla också. Hon tjatar ju så, får väl gå nån timme med henne iallafall. Tycker inte om att gå på stan längre. Känns så tråkigt, gå runt i sin lilla pluttstad och kolla efter tråkiga saker i samma tråkiga affärer i samma tråkiga stad. Ska dra nu iallafall, hejs! ♥
Knäppt idag i skolan. Gillar kvalitén!

Julhandling!



Dagen i skolan!

Var fett chill! Det ända vi gjorde var att kolla på film och lyssna på saga, haha.. Började med att lyssna på nån bok som våran vikarie läste. Sedan skrev vi korsord. Satt och pratade med Oscar, Namo, Tomas & Madde medans. Sedan så rast idrott sedan in och kolla på film.

Vi hade en vikarie som hette Anelie idag. Hon hade hästar så jag, Madde och Milla gick och frågade henne massa saker hela tiden. Var kul. Har iallafall nyss tvättat bort sminket och satt på mig lite mer slappa kläder. Plockat lite på mitt rum har jag också gjort. Inga läxor har vi heller, ibland är livet för bra hörrni! ♥


Hade bara consealer och rouge idag :)

Badat och haft hårinpackning!

Hej! Hoppas ni uppskattade videoinklippet nedan. Jag har duschat, badat och haft hårinpackning iallafall. Rakade även benen och hade på en ansikts mask. Känns lite bättre nu iallafall. Skönt att lägga sig i ett bad när man varit sjuk.. Iallafall så pratar jag och Sandra på skype nu. Vi har typ samma förkylning så båda låter lika dumma, hesa som gåsar dvs.

Min lillasyster är också hemma idag. Hon har magsjuka villket är lite mindre trevligt. Ska snart gå och kolla på film och laga lite mat, bara jag som blir super hungrig när man går hemma och sjukar? Aja, hörs mina fina! ♥

Videoinlägg


Softar i min onepiece!

Sittter och softar i min onepiece nu.. Har det allmänt skönt min hund ligger typ på dator bordet och chillar så kan inte skriva normalt.. Aja, har precis sett på ponnyakuten. Kollat runt på olika bloggar och bara haft det bra. Hemma ifrån skolan idag, eftersom min förkylning inte lugnade ner sig under natten.
Blir med update senare, orkar inte skriva nu. As ont i huvet osv. Men det löser sig!


Ont i halsen..

Har grymt ont i halsen, har ridit utan stigbyglar kan typ inte gå pga ont i svanskotan. Sedan har jag som en hinna i halsen hela tiden. Så uppe på det är jag täppt i näsan. Känner verkligen inte för att gå till skolan imorgon. Ska prata med pappa. Vill dock inte komma efter, men orka jobba när man känner såhär?

Aja, just nu sitter jag i köket med tända ljus.. Har min onepiece och ett par sockor på mig. Isabel style liksom. Ska snart gå och borsta tänderna sedan går jag nog och lägger mig. Orkar inte sega imorgon om jag ska upp till skolan. Men nu ska jag inte sitta här och gnälla utan göra nytta istället. Vi hörs och ses mina fina!

Svar på kommentar - vad har du för kamera?

sv. Först vill jag bara säga tack för det snälla du skrev, tack fina du! Jag har en EOS 500D, en system kamera. Min kamera kostar ungefär notera ungefär 6000 kronor utan objektiv. Hoppas du fick svaret du ville ha på frågan! :)


Data nördarna Isabel & Pernilla..

Hej på er! Sitter just nu i köket med min lillasyster Pernilla med tända ljus och en massa nörderi framför datorn. Idag har jag ridit efter så åkte jag till västerås och åt lite mat med familjen, sedan åkte vi hem igen och nu sitter jag här. Ska strax gå och kolla på en film. Imorgon blir det hemma, och plugg. Jobbigt, men thats it. Ska dra nu, ciao!

Mysdag hemma!

Har varit på hopptävling, kom felfri. Tagga till hoppträning imorgon med en finfin ponny. Förutom att ha varit på hopptävling så har jag käkat tacos, firat syrran, ätit tårta, duschat och pratat med Frida ca en timme. Ska slå på några avsnitt av tre kronor snart.

Imorgon blir det somsagt ingen sovmorgon för mig inte. Klockan åtta ska jag upp imorgon, fixa mig, äta frukost och sticka till sorf och hämta mina grejor, sticka och hoppträna en timme åka hem blogga osv. Sedan så är blir det väl till att tagga skola. NOT! Orkar verkligen inte..

Västerås! ♥

Hemma ifrån västerås nyss. Åkte dit gick in på nisses åkte hem, köpte endast lite små plock till hemmet och till lägenheten i stockholm. Ska åka dit ikväll och titta hur den ser ut, blir kul! Längtar förövrigt skit mycket till julen, tänk att om 26 dagar är det första advent! ♥ Helt underbart, eller hur?

Gick till julavdelningen idag på Nisses med syrran. Kollade på tomtar, glitter, ljus och jag längtade bara mer & mer. Älskar ni också julen lika mycket som jag gör?






Min favorit tomte!

Pernillas favorit tomte!

Svar på tal!

sv. Skriv ditt namn nästa gång, tack! Men jo det skulle jag kunna göra. Fixar mig inte så mycket till vardags. Gjorde det förut, men sen jag fick glasögon har jag slutat. Ska beställa linser snart och då börjar jag säkert igen. Men kan visa hur jag sminkar mig demdär bilderna nedan? För det är typ så jag sminkar mig ifall jag sminkar mig! :)

Tillbaka efter en liten "paus"

Hej! Nu är jag tillbaka efter en liten "paus" på några dagar. Sovde med Sandra & Kajsa ifrån måndag till tisdag.
Orkade typ inte blogga här! Förlåt iallafall och hoppas att ni förlåter mig. Vart stallet idag. Så imorgon blir det nog bara hemma mys dag. Ska se på film, med min mysdress och bara tagga inför hopptävling på lördag.