Ute på promenad..

Var nyss ute på en promenad med tjejerna. Gick en bit i skogen och sen hem igen. Så skönt att vara ute och promenera när det är fint väder. Innan så sminkade jag mig, samt plattade mitt hår sen stack jag och S ut och fotade. Fick ett par fina bilder faktiskt, jag som aldrig brukar bli nöjd.

Kommer att bjuda på lite bilder i slutet av inlägget. Ska iallafall laga pasta med köttbullar nu. Eller är typ klart så ska käka nu. Blir till att ha tjejkväll i nån stuga ikväll med Sandra & Kajsa. Hörs senare med ev. ett videoinlägg. C'ya!

Är med Sandra!

Hejsan! :) Nu sitter jag med Sandra, vi har precis bakat kladdkake muffins som nu står och svalnar. Hon kom hit runt halv nio i morse och när hon kom så duschade vi Alice. Så strax ska jag byta om till mina kläder som jag ska ha idag sen så drar vi ut och går med hundarna och fotar lite. Blir nog lite mer updatering under dagen! Hejdå!





Varit lite kreativ..

Var lite kreativ nu efter maten för ca 2 timmar sen. Så tog med mig syster ut och gjorde en musik video. Ganska nöjd med den. Laddar säkerligen upp nån dag och visar er! Iallafall så tänkte jag be om ursäkt att jag bloggat så uselt.. Tror nog jag slutar helt med denna bloggen snart. Om det inte blir bättre självklart.

Anyway så skypear jag med Tomas snart, blir väl till att chatta med typ Oscar och några ikväll också. Har ändå inget bättre för mig. Så blir nog helkväll inne på skype med chips & dricka. Går och lägger mig tidigt idag, så jag kommer upp imorgon. Allt för mig såhär långt, vi hörs!
Vill ni se mer?


Promenad till stallet..

Jag, Sandra & Kajsa tog en promenad till stallet i höstkylan. Super skönt, svalt dock lite kalla vindar, men hade en vinterjacka på mig så det var absolut inga problem. Håller lite lågt med updateringen, haha.. Men imorgon blir det att åka hem till Amanda och rida Brolle. Blir askul! Hör ev. av mig efteråt ciao! :)

Hemma ifrån skolan!

Kom precis hem ifrån skolan! Var rätt soft dag idag, dagen gick snabbt var med bästisen Madicken. Gick till kiosken efter skolan med Sandra och Elvira. Köpte bara en festis, sedan tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Ska strax äta mat med familjen sen ska jag hoppa in i duschen.

Sen imorgon blir det först skola, sedan ska jag till stallet rida på bästa och sedan hem duscha plugga osv. Juste! Bad imorgon i skolan också, hata! Men älska att det är lov nästa vecka då taggar man till CR, spökövernattning och att hämta ut globn horse show biljetter. Aja, vi hörs!

Mys lördag!

Haft en superdag i västerås. Med mig hem fick jag en tjocktröja, fyra par jeans en vinterjacka och ett par höga strumpor. Så nu sitter jag här med datorn i knät och kollar runt lite. Ska snart äta med familjen sedan blir det nog lite film skulle jag tro. Ska dra nu, ville bara köra en snabb updatering.

Drar mig mot västerås

Precis plattat håret och målat naglarna. Ska dra på mig lite kläder nu, vi hörs när jag kommer hem!

Äntligen fredag!

Åkte inte till pizzerian idag, orkade inte.. Pappa kom och hämtade mig efter skolan istället så åkte vi till willys. Handlade lite, sedan åkte vi hem. Jag rensade rabatten hemma, gick ut lite med Asta och lite sånt hemma pyssel. Skönt att ha allting gjort nu iallafall. Hörs älskade!

Oredigerade höstbilder..


Stan med kompisar imorgon!

Blir till att gå på stan och ev. käka pizza med några imorgon. Tar bussen hem runt kanske.. 14-15 nån gång där. Ska ta och hoppa i säng nu. Ska upp tidigt imorgon bitti. Godnatt alla! ♥

Stan igår med bästa!

Gick och tog en pizza och gick på bio igår kväll med bästa! Gick med Kajsa, Milla, Pernilla & Madde.
Gick dit i duggregn lite mindre kul, men skönt när man var framme. Gick direkt till pizzerian. Så en assnygg kille där, hah! Men iallafall snackade och hade allmänt kul. Sedan så gick vi på bio blev svensson svensson. Var kul och hade lite trevligt med brudarna som vanligt!

Godnatt!

Godnatt mina fina! ♥ Blir updatering efter bion imorgon kväll då. Ska försöka få med mig kameran så jag har lite kort att bjuda på också. Ni betyder så mycket för mig. Sov gott så hörs vi!

Rolig söndag i stallet.

Var i stallet iprencip hela dagen idag. Men innan stallet så var jag hemma och hoppade med Molle med Pernilla & Emil. I stallet var jag med Milla, SaraB & Love en stund. Vi hade kul, haha! Och nu när jag kom hem så duschade jag, hade hårinpackning.

Morgondagens planer bli att gå på bio med Milla. Vi ska se svensson svensson. Blir kul! Innan ska vi vara hos henne, gå på stan osv. Hör av mig imorgon. Föresten! Anledningen till att jag inte bloggade igår var att jag var ute hela långa dagen igår. Aja, vi hörs & ses! ♥
Min plutthäst!

Skön lördag morgon.

Åh älskar morgonar då man vaknar av sig själv och alla är glada! ♥ Vaknade runt åtta imorse. Gick upp pratade med mamma och pappa om lite saker. Mammor och pappor är allt för bra dom. Sedan så klädde jag på mig, vattnade blommorna i köket och vardags rummet samt bytte överdrag och så i min säng. Senare kommer Åsa hit. Mamma och pappa ska bort så hon ska vara här och se till oss lite. Ska inte göra nått speciellt idag så mycket updatering på denna blogg får jag se till att det ska bli! Kika in då och då och kolla om jag bloggat helt enkelt :)


Dagen med Milla ♥

Hej! ♥ Idag tillbringade jag dagen Milla. Vi åkte till ösby och myste lite med våra blivande russ. Pasad var så söt, ska ev. rida honom på lördag. Ska prata med mamma och lite så. Iallfall var en toppen dag, mycket skratt osv. Bråkade inget idag, som vi brukar vara väldigt bra på att göra.

Blir skola imorgon. Efter skolan blir det stallet, med Milla, SaraB & kanske Madde. Blir kul, ska rykta min loveboy. Aja, ska dra nu iallafall. Har pluggat idag också btw. Aja, vi hörs hejs!

Snabbt inlägg!

Godkväll mina fina! ♥ Varit i stallet hela dagen idag. Ryktade bästa killen, åkte hem åt mat med familjen sedan så duschade jag och nu sitter jag här. Blir att vara hemma och plugga imorgon. Känns sådär, sedan ska jag nog ut och fota. Men det var mitt snabbis inlägg bjuder på två sådär halv fula bilder!

Snabb promenix med tjejerna.

Var ute en stund nu efter skolan med tjejerna och min lillasyster. Vi gick bara nån kilometer så tjejerna fick kissa. Dem uppskattade det verkligen, har ju inte varit ute sedan imorse.. Iallafall så kom jag nyss hem och lite så. Ska nog ta och baka lite muffins, sedan ska jag börja laga pasta och köttbullar. Mamma kommer ju inte hem förren klockan åtta, så jag får vara lite "mini" mamma här idag.


Kvälls nöjen


Dålig updatering

Har fullt upp i stallet osv. Men som jag alltid säger så gör jag mitt bästa, idag iallafall har jag varit i stallet, blev att leda Pernilla när hon red och en tjej som red Bobby. Sedan fick jag och Milla hålla på och dryga oss med Bobby efter. Han stack osv. Dryga häst! ♥

Iallafall så blir det att gå till kiosken imorgon med någon sedan åker jag hem. Pluggar osv, så jag har det gjort sedan tänkte jag att jag skulle ut och fota imorgon om det bli fint. Var ett tag sedan faktiskt. Ska fota till ev. lite nya bilder och så. Tänkte ta och göra en stämpel också, för mycket stöld med folk som tagit mina bilder, osv..
Så ligger det till just nu iallafall. Header & ny design kommer snarast.

Outfit idag!


Stan med Sandra!

Känns som om jag går på stan rätt mycket nu för tiden.. hah! Var iallafall först i skolan. Var rätt kallt imorse så drog på mig uggsen. Mitt största misstag på länge vill jag lova. Tack mamma för att du kom ut med conversen till mig! Iallafall pluggade och sedan slutade vi klockan ett. Fick sluta tio minuter tidigare.

Sedan drog vi oss mot stan i det fina vädret. Var as nice väder ute! Gick och satt oss på café johanssons och tjockade i oss en toast och slusch. Sedan drog vi till lindex. Köpte ett par svarta tum vantar som matchar min svarta sjal. Tack för en lyckad dag Sandra!
Urkass mobil bild från idag.. håll utkik efter dagens outfit!

Om du bara kunde försöka förstå..

Snälla, låt mig inte få lida mer. Försvinn bara, ut ur mitt liv och låt mig få vara ifred. Det ända du göra är att ljuga, så dig klarar jag mig utan. Du och jag vi har alltid kul, men bakom min rygg snackar du skit. Du säger bra saker som jag tror du menar, men allt förtroende jag byggt för dig har rasat. Ingenting du säger längre stämmer.

Jag vill bara att du ska förstå. Vänner kommer och vänner går. Och här slutar våran vänskap. Jag kommer att sluta ha kontakt med dig. Sluta vara med dig, sluta prata med dig. Försök förstå, dethär är bäst för oss båda. Jag kommer aldrig att glömma allt kul vi gjort. För våra minnen kan ingen slå. Dem är våra och ingen annans. Jag ville bara sluta tro, tro på folk som säger att du ljuger. Du kunde hitta på det allra roligaste saker, men även saker som jag absolut inte ville. Du tvingade mig att göra saker. Saker som jag inte ville, du sa en massa roliga saker vi kunde göra. Men aldrig blev någonting av.

Jag som alltid stått med öppen dörr för dig när du mått dåligt, men när jag behöver någon. Då finns inte du där. Jag vill inte tro det. Men det är den onda sanningen, visst det svider, men vad kan jag göra när jag försökt allt? Glöm aldrig det vi gjort ihop, du har varit den som betytt mest. Men nu, nu är det jag som stänger dörren för dig. Hejdå.



Snabbt inlägg!

Tänkte göra lite kort fattat om dagen. Gick i skolan, gick bra. Det gick rätt så snabbt, var med underbara personer så det var väl chill. Efter skolan drog jag till stallet. Ryktade bästa Dantis, sedan stack jag upp till caféterian med bästa kompisarna, snackade. Stack ner, fixade Bull med Milla red och åkte hem. Lyckad dag or what?


Tillbaka!

Hej! Har varit en underbar dag med Madde, Kajsa och en massa! Fyllde 12 år idag. Fick en ny mobil, lite pengar och sånt. Hade ju redan fått en massa ridkläder och ridsaker i förskott. Så jag nöjde mig gott och väl med det. Tack mamma, och pappa!

Idag föresten hade lilla Pricken sällskap av Kajsas marsvin Ballerina en stund. Jag gick ut med Pricken i selé och så fick dem hälsa på varandra. Och konstigt nog var Ballerina den som inte var rädd medans Pricken var liv rädd. Matade honom iallafall och myste en massa!