Västerås! ♥

Åkte till västerås snabbt på dan idag med familjen. Med mig hem fick jag lite hästsaker och en tröja till min hund. En blå stickad med vita detaljer. Hon blev SÅ söt i den. Gick ut och fotade henne lite i den när jag kom hem.
Så här har ni lite bilder, blev ett snabbt inlägg men det får duga!


Trettioförstadecember


- Dont forgive me, i'll beg..


Hej alla! Nu sitter jag här igen och skriver.. Känns så ovant att logga in på denna bloggen, jag glömmer faktiskt bort att jag har den imellan åt. Iallafall så är det nyårs afton idag, taggad? Nej! Ska bara sitta hemma och göra ingenting speciellt. Ska strax ta ut lilla Asta på en promenad i det fina vädret.. Sista morgon promenaden 2011.
-
2011 har varit ett jobbigt år. Har mestandels mått dåligt, men jag har utvecklats mycket som person och som man säger, det man inte dör av, blir man starkare av. Och det stämmer faktiskt. Jag har vågat stått för vad jag sagt och gjort, och det är jag stolt över. Hoppas att 2012 blir ett bättre år vilket som.. Hörs :)

Sover över med Milla!

Hejsvejs! Nu sitter jag med Milla, vi nördar framför varsinn dator och tar det bara lungt. Vi är ensamma hemma och ska antagligen vara det tills inatt nån gång. Vi ska sitta och glo vid teven, leka med hundarna, blogga osv osv. Vi har inget planerat, men en sak vet jag och det är att vi kommer ha jätte kul! :)

Igår åkte jag ju med pappa till stockholm som sagt. Vi sovde där tills idag, var super nice! Älskar min pappa verkligen sjukt. Vi åkte och köpte lite hästgrejer och idag så åkte han och jag till väsby centrum och jag köpte lite grejer inne på the body shop och två julklappar till min kusin Felicia. Ska avrunda detta inlägg nu, puss och kram! / Issa ♥Dåliga mobil bilder, men det är bättre än inget ellerhur? :D

Mobil blogg

Hej! Sitter i bilen påväg till Stockholm nu. Eller vi har tagit en paus på mc donalds nu, men men :) Hörs när jag kommer fram.

Skolan..

.. är så jobbig. Orkar inte jobba, orkar inte prata, orkar inte leva.. Allting runt omkring är så jäva jobbigt just nu. Skolan, vänner, familj, stallet.. Om inte turen vänder snart så vissnar jag och dör, seriöst. Iallafall så hittade jag 500 kronor i min jack ficka igår, hehe.. Så ska till västerås med Milla på fredag och handla lite. Blir kul!

Idag slutade vi vid ett. Jag och Madde var med på nån matte tävling, fick jätte bra resultat. Älska! ♥ Ska iallafall ta och plugga lite snart, om jag orkar. Orkar ingenting nu för tiden, är bara ledsen och arg hela tiden. Hejs!
Mina älskade uggs!                                                    Och min älskade väska!

"Mini" blogg paus.


Har inte mått så bra, gråtit mig till sömns varje natt, inte kunnat jobba ordentligt i skolan.
Mina vänner vajar det hit och dit med. Dem bråkar gärna med mig, blir lätt sura och så.. Och fast jag har sagt att jag inte orkar med bråk så bråkar dem. Det känns skit och jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att de ska förstå. Detta handlar inte bara om en utan nu snackar vi många olika personer.. Hoppas att jag kommer på bättre tankar snart och att jag blir mitt rätta jag.

Hemma kväll.

Hej på er! Nu sitter jag och pratar med Milla i telefon. Vi pratar om lite allt möjligt, lite kul som vanligt. Idag vart det skola. Gick ganska snabbt ändå, slutade ju halv tre idag ungefär. Efter skolan så gick jag och Madde till kiosken, köpte lite gott. Sedan så gick vi till gallerian och kikade lite. Köpte typ en eyeliner, haha! Så gick vi och kollade på innebandy match.

Milla kom förbi också. Och Milla och Madde hade väl rätt kul, dock hade inte jag det men.. Aja, orkade inte med de så jag åkte hem. Var typ as sur på Madde, men jag tror hon fick rätt dåligt samvete. Vi har snackat och löst det nu, så jag tror det löst sig. Hoppas på det iallafall. Ska dra, ciaoo!
Idag har jag en sjal, och en randig tröja, blåa jeans, och ett par vita strumpor :)

Creed till honom..

Klumpen i halsen fanns hela tiden i filmen. För ALLA har en period där man hatar sitt liv, och känner att allt är piss. Jag går igenom det just nu. Är sur på allt och alla, riktigt sur. Lite privata själ men också en vän som jag känner jag verkligen inte klarar av. Creed till killen, för han är så modig som lägger upp detta. Puss på dig!

2 advent.

Idag är det andra advent. Jag, mamma & Pernilla har ätit varma mackor och suttit och pratar i köket. Och nu sitter jag och Pernilla och skriver önskelistor på hög nivå. Lyssnar på julmusik har vi hunnit med också. Återkommer!

Dator & plugg.

Softar med min mobil, liksååååm.

Sitter och pluggar lite engelska, bara för att liksom. Har ingentligen inte läxa i Engelska igentligen men sitter bara pluggar det ändå. Iallafall så skypear jag med bästa Sandra och Milla. Vi planerar inför imorgon osv, blir fett nice! Vi ska troligt vis vara ett gäng som ser på film imorgon. Milla och Sandras boyfriends och jag och Madde.. Haha! Aja, ska iallafall se på film och sånt mys ♥ Hejdå!