Bloggpaus

.. Från och med den 2 oktober kommer jag att blogga på som vanligt.

Stan med Madde!

Slutade klockan ett idag. Började dagen med matte dock villket inte alls var lika kul. Birgitta skulle på nått möte så vi fick ha rektorn som lärare första timmen. Iallafall så gick dagen snabbt och jag hängde med Frida, Märta & Madde typ hela dagen.

Efter skolan så gick jag på stan med Madde somsagt. Först av allt tog vi en mjukglass, sedan så gick vi och kollade på lite klädaffärer osv. Hittade väl ingenting spec. Sedan klockan kvart över tre ungefär så gick min buss men jag missade den. Så jag och Madde gick till Ankis och sedan fick vi sitta och vänta på bussen i ungefär en timme. JOBBIGT! Älskar dig Madde ♥




Riktigt nice dag!

Hej alla! Sitter och kollar lite på Idol, ska alldeles strax gå att byta om till lite mer "myskläder". Gick bra idag på ridningen och i skolan rullade allt på som vanligt. Gick riktigt dåligt med matten idag igen, kan verkligen inte minus och division.

Efter skolan idag iallafall när jag stod och väntade på sjuss med Kajsa, Milla & Madde så bestämde vi och några killar att ta några kort, så vi stoppade upp någon kille som fick ta kort på oss. Elias tror jag att han heter, haha tack iallafall! ♥
Hela gänget haha, älskar er alla!

Mys framför tv:en

Ser på tre kronor just nu med syrran. Ska snart dricka smoothie, och ringa Milla senare. Ska till stallet imorgon och har börjat fundera om jag ev. ska på stan med Sandra på stan på onsdag. Isånnafall ska jag försöka komma hem med några fina vantar. Godnatt & sov sött alla! ♥

Kvälls promenad med Kajsa

Var en riktigt fin kväll här i lilla saladamm ikväll, så jag och Kajsa bestämde oss för en promenix. Var upp till skolan en sväng var en ganska kall kväll dock så jag drog på min uggsen. Var skönt att få dra på sig dem igen. Ska köpa nya uggs till denhär vintern, ett par korta uggs denhär gången.

Var kul i skolan i dag för en gångskull. Hade lite matte, och sånt. Men mestandels av dan hade vi faktiskt matte. Hade bra resultat på matte läxan, men hade en väldans massa fel på mitt häfte. Så det ska jag väl ta hem och träna på nån gång under veckan. Men ska kolla lite på tv nu. Vi hörs & ses, pussar & kramar / issa ♥

Godkväll! ♥

Godkväll alla! Förlåt för att jag inte updaterat men har varit upptagen med lite olika saker under dagen. Som b.la vart i stallet, invigt mina nya förvarings lådor med lite kläder och lite så. Men för det mesta har jag bara tagit det lugnt och jag det tycker jag att jag har förtjänt. Var har ni gjort idag mina fina?


Snart ut på en liten fotorunda..

Hej på er! Alldeles strax ska jag och syrran ut på en liten "fotorunda" Köpte lite nya tröjor från H&M idag, så någon utav dem tänkte jag ha på mig. Tror jag tar den gråa med svarta armbågs lappar. Riktigt snygg är den! Super skönt väder och jag tänkte fota lite till en ny header. Ska fråga Amanda, eller Emma om dom ev. skulle kunna hjälpa mig!

Förövrigt så har den varit en ganska lugn dag. Jag har varit hemma och små plockat lite, sedan har jag åkt in till stan med familjen och handlat och nu sitter jag här. Har precis slagit på datorn och ska strax ut och fota lite somsagt. Hoppas att ni alla har det super bra! Så hörs vi lite senare eller ikväll! ♥

Bloggpaus!

Återkommer inom en vecka! Älskar er min älskade vänner ♥

Nya blommor!


Lite snabbt sådär..

Hej på er! Har precis ätit lite, blev pankaka. MUMS! Var iallafall med Milla förut idag. Var skitkul! Direkt efter skolan iallafall så åkte vi till kiosken. Köpte lite gott, sedan började vi cykla hemåt. Men typ inne i stan så går en sak av på millas styra så vi typ sladdar och ramlar. Men jag har sååå snabba reflexer så jag hann ställa mig upp innan cykeln ramlade. Hoppade typ av i sladden kan man säga.. Haha! Såhär såg jag ut idag..




Dragit ut tre tänder.

Hej! Dragit ut tre tänder idag, och det är beroende på det varför jag inte bloggat tidigare. Idag var det iallafall skola och vi slutade halv tre idag. Gick rätt bra ändå. Inga läxor denna vecka eftersom jag gjorde klart det i skolan istället. Var rätt lätt och det gick på ungefär en halv timme.

Imorgon blir det inte stallet som vanligt. Vill/får inte rida när jag dragit ut tre tänder. Kan börja blöda osv. Så ska antingen vara med någon kompis eller bara vara hemma. Isånnafall tänkte jag plugga lite. Dock behövs det inte men det är ju alltid bra med lite "extra" träning. Blir nog rätt lungt imorgon tror jag. Pussar / Issa ♥

  

Hemma outfit, snart film med Kajsa & mat med familjen


Mysig promenad med tjejerna ♥

Gick en liten runda med tjejerna samt min syster. Gick med Java & Asta upp till skolan och väl där uppe så släppte vi dem lösa på fotbolls planen. Och det uppskattades verkligen! Vi lekte lite apport, körde lite race och gick till vindskyddet så att dem kunde få springa omkring i det höga gräset. Sedan resten av tiden låg vi bara och gosade under en massa äppel träd, Asta & jag.

Imorse iallafall så vaknade jag runt sju. Låg och drog mig nån timme sedan gick jag upp och åt frukost med mamma, och pappa. Sedan åkte mamma till jobbet och jag gick ut till Pricken med syrran. Vi tog upp honom och borstade han lite. Sedan så fick han mat samt nytt vatten. Ska dra, vi hörs ikväll!

Lill Pricken fyller år! ♥

Grattis min älskade kille ♥ Idag fyllde som sagt min lilla kanin två år! Tänk att det var hela två år sedan han kom hem till mig.. Började iallafall med att han fick hoppa runt lite i sin hage, medans jag gjorde rent hans bur. Sedan så gick jag in, bytte vatten, skärde upp grönsaker osv. Sedan gick jag ut bytte hans hö och gjorde så fint jag bara kunde. Sedan tog jag in honom och han började direkt käka!
Idag iallafall ska jag till västerås. Blir att köpa lite häst grejor samt kanske kolla på en vinter jacka och ett par uggs. Med mig till västerås får jag med mig Kajsa & Milla. Blir kul! Förlåt föresten för dålig update. Har varit ute, pluggat och varit i stallet. Återkommer!

Hemma ifrån gruvan!

Hej! Kom precis hem ifrån gruvan. Eller precis och precis.. Jag har hunnit gjort köttbullar och dragit i mig det, cyklat hem till Kajsa osv. Var en rätt rolig dag. En massa skratt och så. Dock så hade jag glömt både min väska, mitt busskort, mina skor och min jacka hemma hos Milla så jag fick lite panik imorse vill jag lova. Fråga INTE hur jag lyckas.
Imorgon iallafall blir det skola som vanligt. Slutar klockan ett imorgon, eftersom jag slutade fyra idag. Fett soft! Efter skolan ska jag antingen till sorf eller till nån kompis. Och i värsta fall är jag hemma och pluggar? Vem vet, vem vet. Vi hörs ikväll! ♥



Väldigt rolig dag!

Detta har varit en väldigt framgångs rik dag och det har varit en väldigt rolig dag idag. Vet igentligen inte varför, men jag bara känner det. Först var jag i skolan. Fick resultatet på svenskan alla rätt, sedan jobbade jag med religon alla rätt även där. Börjar bli en riktigt duktig tjej nu. Det får belönas!

Ska iallafall till gruvan imorgon. Hade sett fram emot att få träffa Gloria men hon ska tydligen inte dit. Lite synd faktiskt. Men det löser sig. Efter skolan ska jag inte göra nånting. Ska ta och plugga samt försöka fixa lite med min häst blogg och blogga lite. Sedan om det är fint väder ska jag ut och gå lite med Pricken ♥
Såhär såg jag ut idag i skolan! Checka mitt fina sår under näsan. Så inte okej!

Mysig höst kväll ♥

Hej på er! Ligger hemma i min ny bäddade säng med min dator i knät. Har precis dragit i mig lite mat och nu sitter jag bara och chattar lite med några vänner via facebook. Chattar b.la med Frida. Lika kul att skriva med henne som vanligt haha! Iallafall så var det ju skola idag. Kul, dagen gick as snabbt också kändes det som!
Jaa.. Imorgon kan ni gissa vad som händer då? STALLET! Men innan ska jag ju vara i skolan som vanligt och imorgon har vi ingenting speciellt. Skönt. Har kännt mig så slut körd senaste tiden. Får gå och lägga mig klockan nio idag tror jag. Vi får se, puss & kram!



Städat ute hos kaninen!

Hej på er! Jag har precis kommit in, har städat buren till lilla Pricken. Gav han en kalk sten med lite havre i också, sedan fick han en ny vattenskål. Så det hoppas vi ska uppskattas. Ska ta in han lite senare ikväll. Vill att han ska få vara ute i hopphagen så mycket och länge som möjligt nu. Imorgon blir det skola, ser inte alls fram emot det. Gör ni?

Godmorgon!

Har ätit frukost med familjen nu och ska snart hem till Kajsa. Skulle bara göra en snabb hälsning. Just nu har jag bara mysbyxor, sockor och en T-shirt på mig. Nu iallafall ska jag gå och göra en massäck som jag kan äta i stallet. Vi får höras senare! :)

Stockholm med Kajsa

Blev stockholm med Kajsa idag som planerat. Köpte en "rund" sjal i färgen svart, benvärmare och ett par mysiga strumpor. Sedan blev det bara lite grejor till Pricken. Köpte en ny vatten flaska med skydd så inte hans vatten i flaskan ska frysa till is hela tiden. Så det blir kul att testa. Ska städa buren och hela kitet imorgon!
Imorgon ska jag även hinna med stallet en snabb sväng. Ska till stallet på morgonen, rykta älskling sedan ska jag hem och fixa allt till Pricken. Fyller på om ca tre veckor föresten. Och det ända som står på önskelistan är häst. Men där kan man väl drömma vidare. Vi hörs, godnatt!

Hejsan svejsan!

Hej på er! Sitter hemma och bara tar det lungt. Ska hoppa in i duschen och sedan ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon bitti och hoppa cleround. Efter ska jag och Kajsa till stockholm. Kommer förhoppnings vis hem med något snyggt. Ska iallafall duscha nu. Men kan iallafall berätta lite snabbt vad jag gjort idag. (förutom stallet)

Först var jag i skolan. Hände igentligen inte mycket. Hade glosor fick grymt resultat. Matte prov fick bra resultat där med. Saknade två rätt dock. Men jag ska träna, träna, träna. Efter skolan så åkte jag och kompisar till stallet. Ska dra nu. Vi hörs och ses, ciao!
Bild från idag. Bästavän ♥